Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
puh. 050 45 25 300 office@argc.fi

Toimisto arkisin klo 9-16. Soita ennenkuin tulet!

 

 

 

 

 

 

 

Driving range, lähipelialue ja par-3 kenttä

Archipelagia Golf Club tarjoaa erinomaiset lyönti- ja lähipeliharjoitusmahdollisuudet. Osittain katetulla driving- rangella voi ostaa palloja euron ja kahden euron kolikolla, poleteilla tai käyttämällä CaddieMasterilta ladattavaa palloautomaattikorttia sekä vielä maksukortilla (myös lähimaksu). Poletit voit myös maksaa kätevästi Smartumin liikuntaseteleillä.


Lähipelialueella voi harjoitella lähestymislyöntejä, chippausta ja bunkkerilyöntejä.

Puttiharjoitus sujuu hyvin harjoitusgreenillä. Uudella, luonnonkauniilla ja vaihtevalla 5 väylän par-3 kentällä voit harjoitella lähipeliä uloslyönnistä reikään saakka, realistisesti ja haastavasti. Lyhyt voi olla myös haastava!

Et tarvitse jäsenyyttä tai greencardia käyttääksesi harjoittelualueitamme! Tervetuloa!

 

PAR 3- kentän käyttäjät 

Kaikki peliajat varataan Nexgolf ajanvaraukseen.  Pelaajat jotka pelaavat caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella varaavat peliaikansa www.nexgolf.fi/argc. 

Peliaikoja ei pääse vahvistamaan mutta ne rekisteröidään ennen kierrosta. Peliaikoja seurataan tehostetusti ja pelaajia pyritään ohjeistamaan peliaikojen varaukseen ja pelien kirjaamiseen yhteisten säännösten myötä.

Peliaikojen merkitseminen on erittäin tärkeää, jotta iltaisin ja aamuisin tehtävät kentän hoitotoimenpiteet, lannoitus, hiekoitus yms. voidaan toteuttaa kun tiedetään missä pelaajaryhmät liikkuvat. Yleisen turvallisuuden ja tarkastusten vuoksi tarvitsemme tiedot pelaajista jotka liikkuvat kentällämme. Määräys koskee myös par3-kentän käyttöä.

Iso kiitos teille pelaajamme, yhteistyöstänne!

Archipelagia golfin henkilökunta

PAR 3 kentän YHTEISTYÖKUMPPANIT:

1) TAXWILLER

2) 

3) 

4)

5) PLÅTSLAGERI T LINDSTRÖM AB