Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
puh. 050 45 25 300

Caddiemaster ja klubin kahvila
Suljettu kaudelta 2020
Nähdään keväällä!

 

 

 

 

 

 

Golfpaketit

Golfpaketit räätälöitävissä sinun toiveidesi mukaan.

Lisätietoja golfpaketeista antaa mielellään:

Nina Katajainen
nina.katajainen@argc.fi
040 516 2242

 

Haluatko kokeilla golfin pelaamista?

Päivä golfkentällä raittiissa ilmassa kauniissa maisemissa

Haluaisitko aloittaa golfin pelaamisen?! Tai tulla kokeilemaan mitä se oikeastaan on?! Et ehkä ihan tiedä mistä lähteä liikkeelle ja miten sitä voisi päästä kokeilemaan?

Meillä täällä Paraisilla kauniissa Turunmaan saaristossa Archipelagia Golfissa on Sinulle valmis paketti jolla pääset kokeilemaan ja tutustumaan lajiin.

Voit kerätä joitakin kiinnostuneita mukaan ja tulla ryhmänä tai sitten tulet yksin. Meillä on hyvä range (lyöntiharjoittelupaikka) josta voit ensin lähteä liikkeelle. Caddiemasterilta, joka siis on golfkentän vastaanottovirkailija, saat golfbägin mailoineen ja kaikkine muine tarpeellisine välineineen kokeilua varten. Mukaan saat myös poletin jolla saat palloja rangeharjoittelua varten.

Harjoiteltuasi hiukan lyöntejä voit siirtyä klubitalon vieressä sijaitsevale puttiviheriölle harjoittelemaan putteja ja tämän jälkeen oletkin valmis menemään Par3 kentälle kokeilemaan vähän ”oikeampaa” golfia. Pikkukentällä saatat jo kokea pieniä onnistumisia ja se tunne onkin sitten aivan mahtava! Par3 kentällä on viisi reikää ja sen pelaaminen kestää noin tunnin. Par3 kentälle mentäessä on mukana oltava joku jolla jo on kokemusta golfin pelaamisesta. Riittää, että ryhmässä on yksi sellainen mukana (ryhmään mahtuu aina neljä pelaajaa kerrallaan).

Jos tulet yksin järjestämme sinulle mukaan pelikaverin. Päivän päätteeksi ravintolamme tarjoilee sinulle maukkaan aterian jonka voit syödä vaikka terassilla kauniita maisemia ihaillen.

Golf on mitä parhainta liikuntaa ja se pitää mielenkin virkeänä!

Jos kokeiltuasi olet halukas aloittamaan golfin pelaamisen voit jättää yhteystietosi caddiemasterille niin otamme sinuun yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa aloittaa!

Meille voi joko soittaa tai lähettää sähköpostia Toimisto: Petra 050-452 4376 tai Nina 040-516 2242 / office@argc.fi. Ja tottakai olet myös tervetullut käymään, osoitteemme on Finbyntie 87, 21600 Parainen.