Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

 

Kenttämestari tiedottaa

Kenttämestarin kevättervehdys

Kentän kaikki viheriöt avattu viikosta 21 alkaen.  Viheriöiden hiekoitus tehdään kun uusi heinä ns. ”babyheinä” on tarpeeksi vahva ja jolloin se kestää hiekoituksen yhteydessä verkolla tehtävän tasoituksen.

Lannoitus koko kentän alueella on käynnissä, ja teemme sitä myös päivällä pelaajien ollessa kentällä. Yhteistyöllä teidän pelaajien kanssa saamme senkin hoitotoimenpiteen tehtyä.

 

Kentän hoitoon voitte tekin vaikuttaa; käyttämällä hiekkapusseja. Pussit löytyvät uuden ”Tervetuloa” kyltin luota ja hiekkapussin voi täyttää 1. Teellä ja 10. Teellä. Kun kentällä lyöt turpeen irti, laita se paikalleen ja kaada hiekkaa ympärille niin ruohon kasvun alkamine helpottuu. Pussit on tehty paikallisesti Paraisten TyygiLyylit-kangaskaupassa.

 

 

 

 

Kenttätoimikunta sekä kentän henkilökunta työskentelevät toimintasuunnitelman mukaan joka päivitetään joka vuosi. Suunnitelma tehdään viideksi vuodeksi kerrallaan.

 

Vaaratilanteita kentällä

Muutamia vaaratilanteita kentällä kenttähenkilökuntaamme kohtaan on jo tapahtunut ja  pelaajia kehoitetaan varovaisuuteen sekä yhteistyöhön kenttähenkilökunnan kanssa.

Turvallisuus tulee asettaa etusijalle  ja ottaa ns. pelisilmä käyttöön sekä oppia tulkitsemaan kenttähenkilökunnan menossa oleva työvaihe. Henkilökunta antaa merkin kun on ok lyödä seuraava lyönti.

 

Bunkkeriharavat

Bunkkeriharavat jätetään Archipelagia Golfissa kokonaan bunkkerin "sisälle" pelisuuntaan. Tällöin ne eivät haittaa raffin leikkaajaa.

 

Lisätietoja antaa kenttämestari Jan Österlund