Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
puh. 050 45 25 300 office@argc.fi

Toimisto arkisin klo 9-16. Soita ennenkuin tulet!

 

 

 

 

 

 

 

Myynti / vuokraaminen / sähköiset peliliput

OSAKKEEN VUOKRAAMINEN

Osakas voi vuokrata elioikeutensa itse päättämälleen henkilölle ja haluamallaan hinnalla. Osakas voi ilmoittaa osakkeista/pelioikeuksista internetissä, katso www.golfpiste.fi -> ”pörssi” (maksuton).

Osakkeen omistaja ilmoittaa pelioikeuden siirtämisestä kuluvalle kaudelle. Ilmoitus tehdään aina toimistoon: office@argc.fi tai puh 050 452 4376. Osakkeen vuokraamisen ilmoitus tehdään kun osaketta koskevat maksut on suoritettu yhtiölle (vastikkeet ja mahdolliset aikaisemmat vastikkeet).

Kun vuokraat osaketta on hyvä tarkistaa toimistosta tai tj:ltä että osakkeeseen kohdistuvat velvoitteet on hoidettu. Suosittelemme aina kirjallisen vuorasopimuksen tekemistä.

Toimistolla / caddiemasterilla on myynnissä seuran pelioikeuksia, joihin voi käyttää liikuntaetuja ja joihin  voidaan sopia osamaksuja. Olethan yhteydessä toimistoon.

 

OSAKKEEN MYYNTI / OSTAMINEN

Suosittelemme, että tarkistat osakkeen velattomuuden toimistosta puh.  050 452 4376 ennen kaupantekoa. Kun kaupat on tehty tulee ostajan toimittaa toimistoon seuraavat dokumentit osakkeen uudelleenrekisteröimistä varten:

- Kopio osakekirjasta ja sen taakse tehdystä siirtomerkinnästä (siirretään xxxx henkilölle, paikkakunta, päivämäärä ja myyjän allkekirjoitus)

- Kopio kauppakirjasta (osakkeen tiedot ja nro, ostajan ja myyjän tiedot, merkintä kuluvan vuoden vastikkeen ja velvollisuuksien hoitamisesta yms).

- Todistus maksetusta varainsiirtoverosta (alkuperäiskappale, jossa verotoimiston leima tai OmeVero-palvelun ilmoitus).

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Nina Katajainen, puh. nro. 040 516 2242 / nina.katajainen@argc.fi

OSAKKEITA MYYNNISSÄ

Päivitetty 12.4.2021

Toimistolle on tullut yhteydenottoja, pääsääntöisesti vanhoilta osakkailtamme, jotka eivät enää terveyssyistä voi käyttää osakettaan ja myyvät ne seuraaville  halukkaille. Mikäli kiinnostus osaketta herää, katso "Osakkaan edut", sillä ne tarjoavat kattavia etuisuuksia osakkaillemme.

Myynnissä olevia osakkeita voi tiedustella, toimitusjohtaja Nina Katajainen.