Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
puh. 050 45 25 300 office@argc.fi

Toimisto arkisin klo 9-16. Soita ennenkuin tulet!

 

 

 

 

 

 

 

Golfsimulaattori

Talviharjoitteluhallille on avattu toinekin simulaattori 4.1.2022. Näin ollen on tuplasti mahdollisuuksia treeneihin. Treenitunnin hinta on 30 eur per tunti.

Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä "ajanvaraus" tai TÄSTÄ.

Simulaattorivarauksissa ei näy saman päivän varaukset ja vapaat ajat, joten soita Jannelle ja kysy vapaita vuoroja, niitä löytyy!

 

AJANVARAUS

 

Pro Janne Vellamon golfhallissa on mahdollisuus pelata markkinoiden parasta Trackman4-simulaattoria. Golfhalli ja simulaattori löytyvät osoitteesta Levontie 20, Parainen.

Simulaattorissa käytössä nettiajanvaraus (paina ajanvaraus-tekstiä yläpuolelta). 

Simulaattorin käyttö maksaa 30€/h. Varauksen tehtyänne saatte varausvahvistuksen yhteydessä tiedot maksutavoista.

Nettivaraus tulee tehdä viimeistään 8h ennen toivottua peliaikaa, mikäli haluat tiedustella peliaikoja lyhyemmällä varoitusajalla samalle päivälle, ota puhelimitse yhteyttä Janneen.

Simulaattorista, talviharjoittelusta ja opetuksesta lisätietoja antaa Pro Janne Vellamo, puh. 044 555 1218.
 

Muistathan että liikuntaetuja voi mainiosti käyttää vaikka simulaattoritunteihin. Jannella on käytössä hallissa liikuntaedut, sekä setelit että mobiilit maksutavat käyvät. Tervetuloa pelaamaan!

Muistathan että liikuntaetujavoi mainiosti käyttää vaikka simulaattoritunteihin. Jannella on käytössä hallissa liikuntaedut, sekä setelit että mobiilit maksut käyvät. Tervetuloa pelaamaan!