Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
puh. 050 45 25 300 office@argc.fi

Toimisto arkisin klo 9-16. Soita ennenkuin tulet!

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailukiertueet 2021

Srixon South West Tour 20.-22.7.2021, ilmoittautuminen avattu!

Aurinko Golfin, Archipelagia Golfin ja Kankaisten Golfin yhteistyössä järjestämä kesän aurinkoisin kiertue, pelataan tiistaista torstaihin 20.-22.7. Kisakierroksia on siis kolme, yksi kullakin kentällä.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävä kilpailu starttaa Aurinko Golfista ja huipentuu finaalikierrokseen Kankaisten Golfissa. 

Mukaan ovat tervetulleita niin vieraspelaajat kuin järjestävien seurojen pelaajat. Kiertueen kilpailumaksu on 99€/pelaaja. Kilpailumaksu sisältää kierrosmaksun kolmelle kilpailukierrokselle sekä ruokailun jokaisen kilpailukierroksen yhteydessä. 

Lähde mukaan Varsinais-Suomeen nauttimaan heinäkuisista pelikeleistä ja huippukuntoisista kentistä.  Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 120 pelaajaa. 

Ilmoittautuminen tästä: https://ssl.tapahtumakone.fi/event/mQzy4

#AGN #KGM #ArGC #Srixon #SouthWestTour

 

Srixon South West Tour – kesän aurinkoisin kiertue

Kolmen kentän (AGN, ArGC, KGM) yhteistyössä järjestämä, alueen suosituimmaksi kisakiertueeksi noussut Srixon South West Tour on löytänyt paikkansa kisakalenterista myös kaudella 2021. Srixonin tarjoaman runsaan palkintopöydän palkinnoista kisataan tuttuun tapaan heinäkuussa, tällä kertaa tiistaista torstaihin 20.-22.7. Kiertue starttaa Naantalista, jonka jälkeen matka jatkuu Paraisten kautta kilpailun finaalipäiväksi Maskuun.

 

Kiertue on kerännyt molempina aikaisempina kausina yli 100:n pelaajan joukon aistimaan ainutlaatuista kiertuetunnelmaa, josta perinteisesti ovat päässeet nauttimaan ainoastaan ammattilaiset tai huipputason amatöörit. Ja kun yhdistetään lounaisen Suomen tunnetusti hyvät heinäkuiset pelikelit sekä huippukuntoiset ja lay-outiltaan vaihtelevat kisakentät, niin kahden ensimmäisen kauden suosio ei ole yllättänyt. 

 

Kiertue on tarkoitettu niin järjestävien seurojen pelaajille kuin vieraspelaajillekin. Etenkin vieraspelaajille kiertue tarjoaa loistavan mahdollisen tutustua kolmen päivän aikana kolmeen kenttään ja vielä varsin pelaajaystävälliseen hintaan. Kun kirsikaksi kakun päälle lisätään mahdollisuus tavoitella kisamenestystä, niin nämä heinäkuun päivät kannattaa varata ehdottomasti golfille. Kilpailussa on kaksi sarjaa, tasoitus 15,0 tai alle (lyöntipeli hcp) ja 15,1 tai yli (pistebogey). Naiset pelaavat punaiselta tiiltä ja miehet keltaiselta. Ilmoittautuminen kiertueelle alkaa myöhemmin kevään aikana ja siitä tiedotetaan järjestävien kenttien nettisivuilla sekä somekanavissa.

 

Lisätietoja: https://www.kgm.fi/kilpailukalenteri/srixon-south-west-tour/ 

Tervetuloa nauttimaan kisatunnelmasta,

Arttu (AGN), Nina (ArGC), ja Timo (KGM)

 

SCRATCH TOUR BY GOLFPUOTI 2021

Tervetuloa pelaamaan Varsinais-Suomen avoimelle golfmestaruuskiertueelle! Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Kilpailu pelataan back teeltä (sininen/valkoinen). Kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa. Edellisenä vuonna kilpailussa nähtiin 224 kilpailusuoritusta. Mukana oli erittäin kovatasoisia kilpailijoita jo tasoitustenkin puolesta, mikä näkyi myös kovissa lyöntipelituloksissa. 

Kiertue starttaa tänä vuonna Aurinko Golfista 23.5. ja päättyy Aura Golfiin 18.9. 

Ilmoittautumiset osakilpailuihin tapahtuvat suoraan osakilpailukentän Caddiemasterin, NexGolfin tai TeeTimen kautta. 

Kauden 2021 osakilpailut

  • Su 23.5. Aurinko Golf
  • Su 6.6. Kankaisten Golf
  • Su 4.7. Harjattula Golf 
  • La 7.8. Archipelagia Golf 
  • La 18.9. Aura Golf

LISÄTIEDOT:

https://www.kgm.fi/kilpailukalenteri/scratch-tour-by-golfpuoti/

 

 

NAISTEN OMA KESÄKIERTUE LADY TOUR 2021

 

Tervetuloa osallistumaan kesän hauskimmalle naisten avoimelle kiertueelle.
Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä, viiden viikon ja viiden päivän aikana.

Voit osallistua yhteen, kahteen - tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin viiteen. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan naisten teeltä.

Kiertue starttaa Aura Golfista, jossa pelataan Mamselli la 3.7. ja päättyy su 8.8. Aurinko Golfiin.

Ilmoittautumiset osakilpailuihin järjestävän seuran Caddiemasterin, NexGolfin tai TeeTimen kautta. 

Tulosseuranta kauden aikana löytyy Kankaisten golfin sivuilla, aukeavat kun päivittyvät.

Kauden 2021 osakilpailut

  • la 3.7. Aura Golf/ Mamselli
  • ti 6.7. Harjattula Golf/ Ulrica
  • Su 18.7. Archipelagia Golf/ Blanca (pari scramble)
  • La 31.7. Kankaisten Golf/ Cecilia
  • su 8.8. Aurinko Golf/ Birgitta

Ladytour säännöt 2021

alueellinen-ladytour-logo2.jpg

TILANNE 3. osakilpailun jälkeen