Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster
Arkisin 8-19
Lauantaisin 8-18 Sunnuntaisin 8-19

Uutisarkisto

 


Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely vuodelle 2017

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely vuodelle 2017

Päivitetty 18.7.2017

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Archipelagia Golfia. Siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Player 1st kanssa.

"Pelaaja Ensin" –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne. Ensimmäiset kyselykutsut lähetetttiin toukokuussa ja nyt tämä toinen kysely heinäkuun 25.pvä. Vuoden kolmas kysely tehdään syyskuun loppupuolella.

 

Ystävällisin terveisin,

Archipelagia Golf

 

Viheriöiden huolto: Ilmastus

Kenttämestari tiedottaa: Maanantaina 24.7: Viheriöiden kevyt ilmastus tänään.

Vaihtopäivä ArGC:n jäsenille. Hinta 30e, bussikuljetus, peli ja ruokailu pelin jälkeen sisältyvät hintaan. Sitovat ilmoittautumiset NexGolfiin tai caddiemasterille. Bussi lähtee 7.30 klubilta ja pysähtyy Kaarinan virastotalolla klo 7.50 sekä Auranlaakson ABC:lla klo 8.10. 40 pelaajaa mahtuu mukaan.

Kesäkampanja!

Hanki oma pelioikeutesi tai starttipakettisi meiltä!

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.