Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

 

Uutisarkisto

 


UUSI KENTTÄ (TEE 38) AVATTU

Uusi kenttämme 38 on avattu ja käytössänne.

 

Mittaa kentällä on 3772 metriä ja antaa mahdollisuuden lyhyelle lyöville pelaajille päästä pelaamaan par-tulosta useammin kuin ehkä kenttää 49 pelattaessa. PAR-tulosten tekeminen kun on se golfpelin tavoite ja näin saamme tarjottua vieläkin suuremmalle yleisölle mahdollisuuden hienoihin pelituloksiin.

 

Voit käyttää ihan tavallista tuloskorttia, katso slope-lukemasi erillisestä taulukosta. Huomioithan että väylä nro 5 pelataan PAR 5-väylänä. Tiiauspaikoilla on uudet väylätaulut joista selviää etäisyydet esteisiin ja muut pelaamista auttavat tiedot. Tiipaikkoja osoittavat valko-punaiset pallo-merkit ja väylät 3,5,8 ja 13 pelataan kentän 49 merkeiltä (purjeveneet).

 

Rakennamme syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana vielä puuttuvia tiiauspaikkoja tasaisemmaksi ja vielä paremmaksi mutta jo nyt on kenttä 38 mainiosti pelikäytössä.

 

Kentällä on aivan tavalliset golfsäännöt ja tasoitustakin voi laskea jos hyvin onnistut!

Haluamme mielellämme kuulla kokemuksiasi pelistä, kerro caddiemastereille tai muulle toimiston henkilökunnalle pelaamisen onnistumisista.

Haastamme edelleen KAIKKI Archipelagia Golfin pelaajat kiertämään ainakin kerran kauden 2017 aikana kentän, onko lähipelisi tarkkaa?

 

 

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran junioreiden varainhankintaa helpolla tavalla.

Kenttähenkilökunta aloittaa tänään kentän sulkemiseen liittyvät viimeiset työt, joten kenttä on suljettu tästä päivästä alkaen. Keväällä jatketaan, kiitokset kaikille kaudesta 2017!

Tiipaikan valinnalla voidaan lisätä peli-iloa ja onnistumisia, ehkä sinäkin voit kokeilla muuta tiipaikkaa tänä syksynä? Lisäksi muistutus pelinopeudesta jonka toivomme olevan 4h20 min tai nopeamman.

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.