Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

 

Uutisarkisto

 


Haluatko tulla caddiemasteriksi kaudelle 2018?

Tarjoamme asiakaspalvelutyötä  aktiivisessa golfyhteisössämme Archipelagia Golfissa Paraisilla. Työtehtävät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia sekä ajoittuvat huhtikuun alusta lokakuuhun.

Jos olet tarkka, oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, valmis oppimaan uutta sekä kiinnostunut golfista olet henkilö jota etsimme. Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää, halukkuutta toimia suomen- ja ruotsinkielellä, reipasta otetta ja iloisuutta.

Työtehtävät ovat asiakaspalvelua ja niihin sisältyy mm. ajanvaraus, kassanhoito, peli- ja kilpailutoiminta, valvonta sekä raportointi.

Työtehtävät alku- ja loppukaudesta sovitettavissa opiskelujen oheen.

Laita vapaamuotoinen hakemus:
Head caddiemaster Mikko Saarikumpu headcm@argc.fi (050 452 4376)  
tai toimitusjohtaja Nina Katajainen nina.katajainen@argc.fi (040 516 2242)

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löytyessä, joten laita hakemus helmikuun aikana.

 

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran junioreiden varainhankintaa helpolla tavalla.

Tule mukaan jäsenmatkalle!

Kenttähenkilökunta aloittaa tänään kentän sulkemiseen liittyvät viimeiset työt, joten kenttä on suljettu tästä päivästä alkaen. Keväällä jatketaan, kiitokset kaikille kaudesta 2017!

Tiipaikan valinnalla voidaan lisätä peli-iloa ja onnistumisia, ehkä sinäkin voit kokeilla muuta tiipaikkaa tänä syksynä? Lisäksi muistutus pelinopeudesta jonka toivomme olevan 4h20 min tai nopeamman.

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.