Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

Ma-Pe 8-18
La 8-16 Su 8-17

Uutisarkisto

 


Haluatko mukaan host-toimintaan (ent. kenttävalvonta)? Tervetuloa starttitilaisuuteen ti 22.5. klo 18

Viime kesänä käynnistimme host-toiminnan monipuolistamaan perinteistä kenttävalvontaa. Vapaaehtoiset hostit kiertävät kentällä levittämässä positiivista tunnelmaa ja auttavat pelaajia. Hostien rooliin kuuluu myös vieraspelaajien bongaaminen kierrokselta ja toivottaminen tervetulleeksi kentällemme. Edelleen host toimii myös tärkeässä valvontatehtävässä ja puuttuu tarvittaessa havaitsemiinsa rikkeisiin ja pelinopeuteen. Huomautukset koskevat kuitenkin vain murto-osaa kentällä olevista, joten useimmille host näyttäytyy hyvän mielen lähettiläänä eikä pahan ilman lintuna. Host-toimintaa voi tehdä joko pieninä annoksina tai laajempana roolina läpi kesäkauden jokaisen vapaaehtoisen tilanteesta riippuen.

Järjestän starttitilaisuuden vapaaehtoisille hosteille 22.5.2018 klo 18 klubillamme. Tilaisuudessa käydään läpi host-toimintamalli ja kerrotaan miten hostaus toimii, mitä hostilta odotetaan ja mitä etuja host saa vapaaehtoistyöstään. Toimintaan on tehty erilliset ohjeet, joita esitellään tilaisuudessa. Esittelyn jälkeen voimme yhdessä keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä ja tehdä yhdessä myös hienosäätöjä toimintamalliin.

Mikäli haluat lisätietoja tai ilmoittaudut hostiksi ja/tai starttitilaisuuteen, ota yhteyttä minuun sähköpostilla captain@argc.fi tai puhelimella 050 3854 119. Ilmoittauduthan starttitilaisuuteen erikseen, jotta osaan varata oikean määrän kahvia ja leivonnaisia.       

 

Senior Cup:n ilmoittautumisaikaa on pidennetty 27.5 klo 18:00 asti! Katso kisainfo!

Pelimatka harso- ja siirtonurmitalkoolaisille

järjestetään keskiviikkona 13.6 Alastaro Golfiin

Range suljettu talkoiden aikana. Ilmainen par 3-kentän peli talkoiden aikana! Tervetuloa mukaan!

Muistukuksena: anomukset kilpailutuen saamiseen viimeistään 15.5.2018.

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran junioreiden varainhankintaa helpolla tavalla.

Tiipaikan valinnalla voidaan lisätä peli-iloa ja onnistumisia, ehkä sinäkin voit kokeilla muuta tiipaikkaa tänä syksynä? Lisäksi muistutus pelinopeudesta jonka toivomme olevan 4h20 min tai nopeamman.

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.