Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

Ma-Pe 9-16
La-Su 9-15

Uutisarkisto

 


Haluatko mukaan host-toimintaan (ent. kenttävalvonta)? Tervetuloa starttitilaisuuteen ti 22.5. klo 18

Viime kesänä käynnistimme host-toiminnan monipuolistamaan perinteistä kenttävalvontaa. Vapaaehtoiset hostit kiertävät kentällä levittämässä positiivista tunnelmaa ja auttavat pelaajia. Hostien rooliin kuuluu myös vieraspelaajien bongaaminen kierrokselta ja toivottaminen tervetulleeksi kentällemme. Edelleen host toimii myös tärkeässä valvontatehtävässä ja puuttuu tarvittaessa havaitsemiinsa rikkeisiin ja pelinopeuteen. Huomautukset koskevat kuitenkin vain murto-osaa kentällä olevista, joten useimmille host näyttäytyy hyvän mielen lähettiläänä eikä pahan ilman lintuna. Host-toimintaa voi tehdä joko pieninä annoksina tai laajempana roolina läpi kesäkauden jokaisen vapaaehtoisen tilanteesta riippuen.

Järjestän starttitilaisuuden vapaaehtoisille hosteille 22.5.2018 klo 18 klubillamme. Tilaisuudessa käydään läpi host-toimintamalli ja kerrotaan miten hostaus toimii, mitä hostilta odotetaan ja mitä etuja host saa vapaaehtoistyöstään. Toimintaan on tehty erilliset ohjeet, joita esitellään tilaisuudessa. Esittelyn jälkeen voimme yhdessä keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä ja tehdä yhdessä myös hienosäätöjä toimintamalliin.

Mikäli haluat lisätietoja tai ilmoittaudut hostiksi ja/tai starttitilaisuuteen, ota yhteyttä minuun sähköpostilla captain@argc.fi tai puhelimella 050 3854 119. Ilmoittauduthan starttitilaisuuteen erikseen, jotta osaan varata oikean määrän kahvia ja leivonnaisia.       

 

Pelaaminen 22.10 alkaen

Maanantaina 22.10 alkaen aloitetaan syväilmastus kentällä, joten nyt syysloman viikonloppuna on viimeinen mahdollisuus pelata täyttä kenttää. Niin sanottu uusi puoli kentästä suljetaan maanantaista alkaen, jotta syystyöt, mm. syväilmastus, saadaan tehtyä talvea vasten. Peliin jää väylät 1-5, 9 ja 16-18, eli yhdeksän reikää jotka ovat lähimpänä klubia. Kenttä pysyy tasoituskelpoisena, joten vielä voi vaikka jättää tasoitusta laskevia kortteja ja nauttia pelistä. Lopuille yhdeksälle reiälle tehdään syystyöt hieman myöhemmin, ilmoittelemme edelleen miten sää ja pelimahdollisuudet kehittyvät. Kiitos avustanne jota teette kun huomioitte työkoneet kentällä ja siitä että käytätte griiniharukkaa ahkerasti!

Archipelagia Golf Club rf syyskokous keskiviikkona 24.10 klo 18:00 klubitalolla, osoitteessa Finbyntie 87, 21600 Parainen. Sääntömääräiset asiat. Tervetuloa! Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2018 menestyneet pelaajat.

Arkisin Greenfee 20e, Viikonloppuisin 30e! Tervetuloa pelaamaan!

Ilmoittautumislistat klubin ilmoitustaululla. Kysy myös muista treenimahdollisuuksista (esim. työpaikkaporukat, omat ryhmät jne.) Jannelta puh. 044 555 1218 pro@argc.fi Myös simulaattorivuoroja varattavissa!

ArGC voitti pistein 9-4

Pelioikeudella pelaat rajattomasti! Hae omasi!

1968 ja sitä aikaisemmin syntyneille. Voimassa 30.9 asti.

Jäsenyys+ 5 pelilippua: 240e Jäsenyys + pelioikeus: 350e 5 pelilippua: 170e

Kunnioitettavasti miesten 80-vuotiaiden Suomen Mestaruuskilpailuissa mukana ollut paraislainen Aatos Laine sijoittui sijalle 43. Onnittelut hienosta suorituksesta! Muita SM-edustajia ovat ainakin: 4-6.7 SM reikäpeli Miehet, Ben Casagrande 5-6-7 SM reikäpeli Naiset, Ellinoora Moisio 17-18.7 SM lyöntipeli Miehet 65-sarjassa Hannu Nummi.

Viikkokilpailu käynnissä!

11.6-30.9.2018

Muistukuksena: anomukset kilpailutuen saamiseen viimeistään 15.5.2018.

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran junioreiden varainhankintaa helpolla tavalla.

Tiipaikan valinnalla voidaan lisätä peli-iloa ja onnistumisia, ehkä sinäkin voit kokeilla muuta tiipaikkaa tänä syksynä? Lisäksi muistutus pelinopeudesta jonka toivomme olevan 4h20 min tai nopeamman.

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.