Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyntie 87 21600 Parainen
Caddiemaster puh. 050 4525 300
Caddiemaster

Ma-Pe 8-19
La 8-18 Su 8-19

Uutisarkisto

 


Summer Tour by Taxwiller-Orkla-Golfpuoti

Viikkokilpailu käynnissä!

Tällä kaudella viikkokilpailumme on suurempi kuin koskaan! Tavoitteena meillä on saada aktivoitua entistä enemmän osallistujia viikkokilpailuun tarjoamalla enemmän pelimahdollisuuksia, paremmat palkinnot ja kiinnostavamman kilpailumuodon huikean loppukilpailun kera. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kilpailuajalla minä päivänä tahansa viikkokilpailuun. Ja mikäli ensimmäinen kierros menee mönkään, on viikon tulosta mahdollista vielä parantaa!

Viikkokilpailu Summer Tour by Taxwiller – Orkla – Golfpuoti tiivistettynä:
 

  • Pelataan viikkoina 23-32 (4.6-12.8.2018)
  • Pelimuoto: 18 reiän tasoituksellinen pistebogey, voi pelata valitsemaltaan tiiauspaikalta
  • Kilpailuun voi osallistua joka kilpailuviikon jokaisena päivänä (ma-su)
  • Kilpailumaksu: viikon ensimmäinen kierros 5e, lisäkierrokset 2e/kierros. Joka kisaviikon aikana mahdollista pelata niin monta kierrosta kuin haluaa, paras pistebogey-tulos jää voimaan
  • Jokaisen kilpailuviikon 3 parasta palkitaan
  • Kokonaiskilpailu koostuu pelaajan neljästä (4) parhaasta viikkotuloksesta (4 parhaan viikon pb-tulokset yhteenlaskettuna)
  • Kokonaiskilpailun paras palkitaan, sekä 8 parasta pääsevät La 29.9 pelattavaan loppukilpailuun. Kokonaiskilpailun 8 parhaan kesken arvotaan myös tuotepalkinto!

Loppukilpailu 29.9.2018

  • Kokonaiskilpailun 8 parasta pääsee mukaan
  • Pelataan ”Shootout”-pelimuodolla, huonoimman reikätuloksen tehnyt pelaaja putoaa pois, mikäli huonoin reikätulos on kahdella tai useammalla pelaajalla sama, ratkaistaan putoaja pikakilpailulla

Loppukilpailun kolmelle parhaalle luvassa ennennäkemättömät huippupalkinnot!

 

Seuran mestaruuskilpailut ratkottu viikonloppuna 11-12.8. Seniorit ja Juniorit pelasivat hienot kilpailut. Miesten 50 sarjassa tarvittiin yksi uusintareikä mestarin selvittämiseksi. Pelisää oli lauantaina mitä mainioin, sunnuntain kierrokselle sade toi oman haasteensa. Onnea kaikille osallistujille ja mestareille! Viikonloppuna 18-19.8 ratkotaan miesten ja naisten mestarit. Senioreiden ja junioreiden sarjoista on varmasti useampi pelaaja mukana myös tulevana viikonloppuna, joten jännitettävää riittää. Tule rohkeasti mukaan!

Jäsenyys+ 5 pelilippua: 240e Jäsenyys + pelioikeus: 350e 5 pelilippua: 170e

Ti 14.8 19:00-> Ti 28.8 18:00->

Kunnioitettavasti miesten 80-vuotiaiden Suomen Mestaruuskilpailuissa mukana ollut paraislainen Aatos Laine sijoittui sijalle 43. Onnittelut hienosta suorituksesta! Muita SM-edustajia ovat ainakin: 4-6.7 SM reikäpeli Miehet, Ben Casagrande 5-6-7 SM reikäpeli Naiset, Ellinoora Moisio 17-18.7 SM lyöntipeli Miehet 65-sarjassa Hannu Nummi.

Viikkokilpailu käynnissä!

11.6-30.9.2018

Muistukuksena: anomukset kilpailutuen saamiseen viimeistään 15.5.2018.

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran junioreiden varainhankintaa helpolla tavalla.

Tiipaikan valinnalla voidaan lisätä peli-iloa ja onnistumisia, ehkä sinäkin voit kokeilla muuta tiipaikkaa tänä syksynä? Lisäksi muistutus pelinopeudesta jonka toivomme olevan 4h20 min tai nopeamman.

Lue uusin FORE e-julkaisu

Korjaus FORE lehteen, s. 12: Jesper Andersson saavutti SM hopeaa Finnish International Junior Championship, lyöntikilpailussa. Archipelagia Golf Club onnittelee Jesperiä hienosta saavutuksesta ja pahoittelee lehdessä ollutta virhettä.