Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyvägen 87, 21600 Pargas
Caddiemaster tel. 050 4525 300
Caddiemaster

 


 

Nyhetsarkiv

 


NY BANA (TEE 38) ÖPPNAD

Vår nya bana 38 har öppnats.

 

Totala längden på banan är 3772 meter. Bana 38 ger en utmärkt fin möjlighet för flera spelare att komma närmare PAR resultat än från bana 49. Golfspelets kärna är att nå PAR resultat och nu kan även de som slår lite kortare slag nå greenen med färre slag och spela bättre resultat. Detta kan medföra flera birdie- och PAR resultat för bättre golfupplevelser.

 

Du kan använda ett vanligt score-kort, kolla slope-tabellen för denna bana. Notera att hål nr. 5 spelas som PAR 5 bana. På teeplatserna hittar du nya kartor på banorna och avståndsmåtten. Teeplatserna är utmärkta med röd-vita kulor och hålen 3,5,8,18 spelas från bana 49 markeringar (segelbåtarna).

 

Vi kommer att under hösten 2017 och våren 2018 bygga de teeplatserna som ännu inte har förnyats, men redan nu erbjuder bana 38 en fin, ny utmaning till spelarna.

 

På banan spelar vi med vanliga golfregler och du kan även sänka ditt handicap om du lyckas bra!

 

Vi vill gärna höra av dina erfarenheter från bana 38 och även och när du lyckas, kontakta caddiemastern eller kontorets personal.

Vi utmanar ALLA Archipelagia Golfs spelare att testa banan ännu under säsongen 2017, är ditt närspel vasst?

 

Archipelagia Golf Club har upprättat tillsammans med DNA ett samarbetsavtal, som stöder juniorverksamhetens medelanskaffning på ett enkelt sätt.

Banan stängd, tack för säsongen! Banpersonalen påbörjar idag arbetsskeden som påverkar banans öppethållning. Banan är stängd från och med idag tisdagen 14.11.2017. Vi vill rikta ett stort tack till er alla för den gångna säsongen, vi ses igen på våren!

Välj tee-plats enligt din nivå eller våga prova en helt annan teeplats under höstens spelrunda. Vi vill även påminna om spelhastigheten som är 4h 20 min eller snabbare.

SENASTE NUMRET AV FORE

Korrigering till FORE tidningen, s 12: Jesper Andersson tog FM silver medalj i Finnish International Junior Championship, slapgspel. Archipelagia Golf Club gratulerar Jeseper till fin framgång och ber om ursäkt för sakfelet i medlemstidningen.