Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyvägen 87, 21600 Pargas
Caddiemaster tel. 050 4525 300
Caddiemaster

 


 

Nyhetsarkiv

 


Tillägsinformation angående nya NexGolf-tidsbokningen och nya egenskaper

Den nya avgiftsbelagda NexGolf Premiums användare har möjlighet att anmäla vid tidsbokningen ifall de bara kommer att spela 9- hål. Alla spelare kan meddela om de spelar 9 hål åt caddiemastern, ifall spelaren själv vill. Då kan caddiemastern markera att spelaren spelar endast 9 hål i tidsbokningssystemet, så att andra även ser ifall någon spelar bara en halv runda. Funktionen är alltså till för att andra spelare i samma flight spelar en hel eller halv runda.

 

Archipelagia Golf Club har upprättat tillsammans med DNA ett samarbetsavtal, som stöder juniorverksamhetens medelanskaffning på ett enkelt sätt.

Banan stängd, tack för säsongen! Banpersonalen påbörjar idag arbetsskeden som påverkar banans öppethållning. Banan är stängd från och med idag tisdagen 14.11.2017. Vi vill rikta ett stort tack till er alla för den gångna säsongen, vi ses igen på våren!

Välj tee-plats enligt din nivå eller våga prova en helt annan teeplats under höstens spelrunda. Vi vill även påminna om spelhastigheten som är 4h 20 min eller snabbare.

SENASTE NUMRET AV FORE

Korrigering till FORE tidningen, s 12: Jesper Andersson tog FM silver medalj i Finnish International Junior Championship, slapgspel. Archipelagia Golf Club gratulerar Jeseper till fin framgång och ber om ursäkt för sakfelet i medlemstidningen.