Archipelagia Golf Club

Archipelagia Golf
Finbyvägen 87, 21600 Pargas
Caddiemaster tel. 050 4525 300
Caddiemaster

 


 

Nyhetsarkiv

 


Är du vår caddiemaster år 2018?

Vi erbjuder säsongsjobb på Archipelagia Golf i Pargas. Arbetsuppgifterna är mångsidiga, varierande och intressanta. Arbetsförhållandet sträcker sig från april till oktober.

Om du är noggrann, aktiv, serviceinriktad, vill lära dig nytt och är intresserad av golf, är du en person som vi söker. Vi förutsätter att du är minst 18 år, villig att betjäna på både svenska och finska och har ett vänligt och gott kundbemötande.

Arbetsuppgifterna innehåller mångsidig kundservice bl. a. tidsbokning, kassa, spel- och tävlingsverksamhet, övervakning och rapportering.

Arbetstiderna på våren och hösten kan kombineras ihop med studier.

Skicka in en fritt formulerad ansökan till:
head caddiemaster Mikko Saarikumpu headcm@argc.fi (050 452 4376)
eller vd Nina Katajainen nina.katajainen@argc.fi (040 516 2242)

Arbetsplatserna fylls då vi hittar rätta personer, så skicka in din ansökan inom februari.

 

Archipelagia Golf Club har upprättat tillsammans med DNA ett samarbetsavtal, som stöder juniorverksamhetens medelanskaffning på ett enkelt sätt.

Kom med på medlemsresa!

Banan stängd, tack för säsongen! Banpersonalen påbörjar idag arbetsskeden som påverkar banans öppethållning. Banan är stängd från och med idag tisdagen 14.11.2017. Vi vill rikta ett stort tack till er alla för den gångna säsongen, vi ses igen på våren!

Välj tee-plats enligt din nivå eller våga prova en helt annan teeplats under höstens spelrunda. Vi vill även påminna om spelhastigheten som är 4h 20 min eller snabbare.

SENASTE NUMRET AV FORE

Korrigering till FORE tidningen, s 12: Jesper Andersson tog FM silver medalj i Finnish International Junior Championship, slapgspel. Archipelagia Golf Club gratulerar Jeseper till fin framgång och ber om ursäkt för sakfelet i medlemstidningen.